Over Ons

Mijn naam is Jasper Hofman en ik ben voormalig CISO van multinational bedrijf Thales, de grootste defensie leverancier van Nederland. Ook ben ik voormalig Security Officer van Wehkamp.nl, één van de grootste online retailers in Nederland. Ik heb meer dan 13 jaar aan ervaring in Cyber Security, ben gecertificeerd als Security Professional (CISSP) en doctorandus in de Cyber Security.

Met mijn bachelor Bedrijfskundige Informatica en executive Master in Cyber Security, is mijn drijfveer om de cyber weerbaarheid van Nederlandse organisaties te vergroten.

“Samen maken we het cybersecurity landschap een stukje veiliger”.

Mijn naam is Ruben Grijpstra en ik ben Information Security Consultant bij Hofsecure. Na de opleiding Security Management met succes afgerond te hebben, help ik nu organisaties om de ‘kroonjuwelen’ te beschermen tegen digitale bedreigingen.

Dit doe ik vanuit mijn expertise in onder andere: risicomanagement, de ISO 27001 en security awareness. Ook de ABDO is voor mij niet onbekend.

Ik zie het als een mooie uitdaging om organisaties te helpen met de security vraagstukken die ze hebben.

Ik ben Stijn Haandrikman en werkzaam als Information Security Consultant bij Hofsecure in Emmen. Met alle digitale ontwikkelingen en daarmee het veranderende dreigingslandschap zie ik het als een grote uitdaging om onze klanten weerbaar te maken tegen de vele digitale dreigingen.

Met enkele jaren ervaring in informatiebeveiliging wil ik mij in de toekomst verder ontwikkelen in het beschermen van uw digitale assets. Bent u benieuwd hoe uw organisatie erbij staat op het gebied van Cybersecurity? Laat ons een QuickScan doen.

Samen met mijn collega’s ontwikkelen wij n.a.v. de QuickScan uw Cyber Securitystrategie met de bijpassende procedures en beleid.

Hallo, mijn naam is Isaac Semackor, ik ben een security enthousiast met meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van Cyberbeveiliging. Ik ben een Certified Ethical Hacker en hoop alles op een veilige manier te kunnen hacken.

Met een diploma in IT-Software Engineering en een minor in Ethical Hacking en Blockchain, streef ik ernaar om een probleemoplosser te zijn.

Twee dingen houden me op de been: De eerste is mijn carrière en de tweede is een geheim.

Hofsecure Cybersecurity bedrijf is gevestigd in Drenthe en heeft klanten door heel Nederland.

Business Impact Analyse model - Hofsecure

Onze kwaliteiten

Wij hanteren een pragmatische aanpak. Geen grote documenten die toch niet worden gelezen, maar to-the-point beschrijving met aandachtspunten, acties en beschrijving van het risico met de mogelijke impact op uw bedrijfsvoering. Met de identificatie van IT services en systemen bent u in staat om uw bedrijfscontinuïteit goed te managen.
E

Cybersecurity specialist

Gespecialiseerd in enterprise information security en cybersecurity
E

Thales NL

Voormalig Chief Information Security Officer (CISO) van Thales NL
E

wehkamp.nl

Voormalig Information Security Officer (ISO) van wehkamp.nl

Neem contact met ons op