SOC 100% NL Security Monitoring

Onze SOC dienstverlening is 100% Nederlands gericht op industriële, defensie klanten en maritieme sector. Ons SOC is tevens gericht op organisaties met normale IT kantoorautomatisering

Digitale weerbaarheid vergroten met onze security monitoring en response SOC

Voordeel:

– Tijdig detecteren digitale inbraken

– Snelle response om impact te beperken

– proactief onderzoek

– 100% NL

Ons SOC is uniek omdat:

– Wij elke klant uniek behandelen. Niet alleen security incidenten worden bekeken maar onze security analisten doorzoeken proactief klantlogging op dreigingen. Dit noemen wij klant specifieke threat hunting.

– Teamleden van het SOC gekoppeld wordt aan een klant om de klantomgeving goed te kennen.

– Hofsecure niet alleen een incident meld maar ook zorgt of ondersteund bij (tijdige) afhandeling.

– Gespecialiseerd zijn in (maak) industriële (proces) omgevingen, defensie regelgeving en maritieme omgevingen.

Hofsecure heeft wereldwijde klanten die gebruik maken van onze dienstverlening.

SOC Service

Security monitoring gericht op uw organisatie en volwassenheid

Voor elk niveau bieden wij een set aan services. info

Basic security. Monitoring op basis van EDR/XDR end-point 24*7 detection en response. Dit kan al vanaf 5 euro per maand per gebruiker. Aan de hand van de scope en eisen voor uw organisatie bepalen we wat het beste past. Voor defensie industrie klanten is het bijvoorbeeld belangrijk dat het SOC in Nederland zit en geen buitenlandse clouddienst.

 

Netwerk security monitoring. Voor meer geavanceerde organisaties met lokale netwerken zoals bijvoorbeeld maakbedrijven bieden wij speciale netwerk detection en response modules aan. Dreigingen op het netwerk worden gedetecteerd en gedragingen worden geanaliseerd. 

Cybersecurity SOC dienstverlening. Hofsecure kijkt gezamenlijke naar het huidige en gewenste volwassenheid van de klant. Samen kijken we stap voor stap wat nodig is om het gezamenlijk digitaal weerbaarheidsdoel te bereiken. In het SOC worden events uit verschillende bronnen (als EDR, Firewalls, clouddiensten, netwerk monitoring en meer) met elkaar gecorreleerd om incidenten te detecteren en op te volgen. Ook kunnen wij bestaande security monitoring integreren in onze SOC dienstverlening.

Wat zeggen onze klanten?

Met de Hofsecure diensten kan ik mijn grote klanten aantonen dat ik digitaal veilig onderneem. Dit geeft mijn bedrijf meer opportunity bij grote opdrachten.

Jacco

CEO van een maakindustrie bedrijf

Neem contact met ons op