RED TEAMING

U wilt digitaal weerbaar zijn of uw weerbaarheid vergroten.

Red Team je organisatie. Ons Cybersecurity Red Team test de daadwerkelijke weerbaarheid van uw organisatie. Het is niet een standaard penetration test die veel bedrijven onder red-team plaatsen. Het is een combinatie van aanvallende benadering met vooraf een onderzoek en verkenning op het Internet, op en om de bedrijfslocatie, de daadwerkelijke test (Gerichte aanval op verkrijgen van bepaalde informatie of toegang), trainen van medewerkers en het verbeterplan.

Is uw digitale weerbaarheid effectief genoeg?

Ons Red Team bekijkt op een bijzondere manier of uw digitale weerbaarheid effectief genoeg is. Door gebruik te maken van technieken die kwaadwillenden ook inzetten om gegevens te verkrijgen.

Abdo 2017 - Hofsecure, Hofman Security

Een gecontroleerde en veilige aanval op uw eigen bedrijf

Uitgevoerd door een team van o.a. een oud militair, Ethical Hackers, Social Engineers en Security professionals. (Combinatie van Mens, Fysiek en digitaal).

Voor wie:

  • Heeft u? Specifieke belangen met een hoog afbreukrisico voor uw organisatie?
  • Wilt u? Geavanceerde risico’s van de buitenwereld in kaart hebben?
    Effectiviteit van investeringen testen?
  • Daadwerkelijk willen weten of en waar u kwetsbaar bent voor Cyber & Security dreigingen?
  • (Cyber)resilience op een hoger niveau tillen? Voor bedrijven die (digitale) weerbaarheid van hun organisatie willen vergroten.

“Vaak kom ik bij bedrijven waar IT projecten worden uitgevoerd, waar speciale “veilige” omgevingen worden opgezet vanuit design. Na verloop van tijd worden er kleine wijzigingen doorgevoerd of nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd. Het blijkt dan vaak dat het project helemaal niet veilig meer is ondanks alle investeringen. Een kwaadwillende kan dat specifieke project gebruiken als springplank naar nog belangrijke omgevingen met alle gevolgen. Het is daarom zaak om ook Red Teaming op projecten uit te voeren.

Effectief

  • Het is met name effectief in organisaties met sterke culturen en vaste manieren om problemen aan te pakken.
  • Voor particuliere bedrijven, vooral bedrijven die zwaar hebben geïnvesteerd in fysieke en/of digitale veiligheid. Om de effectiviteit te testen.
  • Belangen willen beschermen tegen geavanceerde dreigen van actoren met specifieke interesses in uw bedrijf.

Driedimensionele aanpak

Onze driedimensionale aanpak is gebaseerd op dreigingsanalyse vanuit fysieke Security, digitale Security en op basis van een onafhankelijke “Red Team” groep. Die uw organisatie uitdaagt om de effectiviteit ervan te verbeteren door een tegengestelde rol of standpunt in te nemen als aanvallende partij die uit is op uw bedrijf.

Team

Ons Red Team bestaat uit integere onafhankelijke en zelfstandige specialisten. Specialistenbestaan uit: Ethical hackers, social engineers, acteurs, security en specialisten.

Resources: technische middelen digitaal en fysiek, verschillende specialisten en vermommingsmiddelen. Afgestemd op het aanvalsplan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan door een mail te sturen.

Wat is het doel van red teaming?

“Ons hoofddoel is niet om te bewijzen dat we het bedrijf binnen kunnen komen, maar om juist de organisatie te helpen maatregelen te nemen om de algehele Cybersecurity weerbaarheid van de organisatie te verbeteren.”

– Jasper Hofman (hofsecure.com)

Jasper Hofman - founder HOFSECURE

Neem contact met ons op